onsdag, april 20, 2011

Lever


Av olika anledningar har jag på sistone passerat Stockholm eller stannat i Stockholm en kort tid med flera olika möten. Följaktligen har det blivit en del besök på toaletten på Stockholms Central. Med tanke på att det inte finns speglar på småtoaletterna får man snällt - till allas förtjusning - fixa sig i vimlet. Offentlig morgontoalett är bara förnamnet.

4 kommentarer:

Pernilla sa...

Observation: modigt av dig att ställa ned necessären på handfatet på Centralen. :)

Jag lägger sminket på tåget. Mina medpassagerare reagerar knappt längre. Magdalena Ribbing har dock ett och annat att säga om människor som förlänger det privata rummet ut i det offentliga rummet. Läste henne kommentera just att sminka sig på T-banan. Tur att jag sällan åker tåg med Maggan. Hon hade häpnat.

Elina Jonsson sa...

om du syftar på mod i förhållande till städningen så är jag tyvärr inte alls modig :) städaren - samma varje gång! - är supersöt och otroligt duktig. tyvärr pratar han ingen svenska och min arabiska sträcker sig än så länge bara till salam och chukran.

ribbing och jag har haft spännande samtal om etiketten och det stora brottet är och förblir att kritisera andra för att bryta etiketten så no worries hon är chill :) däremot skulle jag inte bättra på sminket i offentlig miljö som på tåget just för att det känns alldeles för privat. så vill jag ju inte heller äventyra mitt varumärke som naturligt snygg ;)

Julia sa...

Kom förbi mig nästa gång! :)

Elina Jonsson sa...

åh vännen tack..! i'd love to pop by :) hör av mig på face snart. kram så länge!