lördag, februari 27, 2010

Rum och frukost på Klefstad gård


Nu har jag lagt in vår rum och frukost - bed and breakfast - på den nya boendeportalen allarum.se och det blev toppenfint..! Tanken är att samla alla olika slags övernattningsmöjligheter på en och samma sida. Minst sagt efterlängtat tycker jag som har svårt att hitta mysigt och personligt boende som alltså inte stavas Scandic eller vandrarhem.

Klefstad gård ligger nu i toppen under Linköping och lite längre ner under Östergötland. Än så länge är det en bit kvar innan sidan är helt i schvung - men boendet kan redan nu länkas till naturupplevelser, fiske, golfbanor och festivaler. Klefstad ligger nära Landeryds golfbana, Kolmården och givetvis diverse Linköpingsfestivaler.

Samtidigt insåg jag att det var hög tid att uppdatera Klefstad.se så nu finns ett nytt vintrigt gårdsfoto och så foton på vårt boende. Rum och frukost är perfekt om man inte vill känna sig instängd på ett trist hotellrum - utan mer som gäst hemma hos någon. Duxsängar, duntäcken och fullt med personliga ting. Och i priset ingår såväl lakan och handdukar som en stor lantfrukost. Ingen hemlängtan här inte.

Däremot måste man inse att rum och frukost innebär att det kan lukta lagård utanför dörren, vara delat badrum och ett kök med 70-talskakel. Charmigt och personligt som sagt.

Inga kommentarer: