fredag, januari 28, 2011

Skavlan och SkånetrafikenRespektlösa arroganta oförstående självgoda och frostiga.

4 kommentarer:

Ulrika sa...

TACK för att du också ser hur fullkomligt platt, och ickecharmig Skavlan är - direkt olämplig för sitt jobb skulle jag säga! Hittills har jag känt mig rätt ensam om den åsikten.... men great minds think alike! Saknar att träffa dig regelbundet. Kram

Elina Jonsson sa...

åh vad skönt att höra en likasinnad. det skär i hjärtat varje gång jag ser hur han fullständigt förstör varje potentiellt spännande samtal. gästerna blir ju inte heller till sin fördel så jag tittar bara i nödfall - typ schyman nu sist.

tur att vi har bloggy iaf :) kram!

Ulrika sa...

har bara sett ett avsnitt - det med JayZ typ förrförra terminen, och då lovade jag mig själv ALDRIG MER. Värk i hela kroppen, skämskudden förslog liksom inte. Önskar man fått höra JayZs godnattsamtal hem till Beyonce den kvällen; GARANTERAT att han berättade om den oförskämda, oförberedda, självgoda norska reportern han fått möta.

Elina Jonsson sa...

minns det jag också. ryser när jag ser godnattsamtalet framför mig. hoppas bara han förstod att det var en norrmann haha. men jayz var ändå en av dem som lyckas hålla stilen - så han växte bara ännu mer i mina ögon :)

vilken karaktär du har fö. lång tid du lyckats hålla dig borta från skavve..!