tisdag, januari 18, 2011

Avskyr att vänta

Det värsta jag vet är att vänta på folk som är sena eller inte hör av sig när de har lovat. Så pass att jag säger upp bekantskapen.

6 kommentarer:

Lotta Losten sa...

Åh jag hatar också att vänta! Och folk som inte kan bestämma en tid! Som säger "Ja, vi kan ses senare idag, jag ska bara bla bla bla" och sen sitter jag och väntar en hel dag för att att saker går fortare för mig än de gör för andra.

jarmo sa...

håller helt o hållet me, men man lär sej att läsa människor och me de vilka man kan lita på osv.

Pernilla sa...

Jag har precis en sån situation just nu. En person som konstant inte hör av sig när vederbörande ska och som inte heller någonsin ursäktar detta faktum. Mitt tålamod har fullkomligt runnit ut. Slösa inte med min tid! Om jag avsätter tid för att en person ska ringa eller för att man ska ses, så får den personen faktiskt göra sig den ansträngningen att hålla vad hon/han lovat.

Åh. Detta gör mig rasande. Får nog ta och skriva det där långa meddelandet till dig på fejan. ;)

Kram!

Elina Jonsson sa...

vilken respons..! jag är visst inte ensam :)

jarmo - visst lär man sig. de få sena vänner jag har kvar träffar jag oftast hemma hos dem (!) eftersom de är medvetna om omöjligheten att komma nånstans i tid :)

lotta och pernilla - det värsta är ju att man själv spiller så mycket tid då man kunde ha gjort annat. varning och sen diss. hårda puckar!

visst är det din tur nu pernilla..? tror nog jag har svarat i tid för en gångs skull ;)

yix sa...

Är det mig du menar för att våra konversationer på skype alltid rinner ut i sanden?

Elina Jonsson sa...

egentligen inte. jag menar det fysiska i att vänta utan att kunna göra något annat. därmed inte sagt att jag inte är besviken över din nätfrånvaro :) och att du inte besvarar comments på yixinikina..! bättring! och en chat snarast darling.