söndag, december 28, 2008

Ledigt


Åh. Äntligen är pyjamasmodet här på riktigt. Eller vad sägs om pyjamas som kostym. Själv förespråkar jag ledig elegans och älskar storskjorta med tajts och högklackat. Eller ribbat linne halvöppen herrskjorta och kavaj till tajta mörka jeans. Stora ballongbyxor med linne och mjuk kavaj. Bekvämt men stylish. Just nu förfinar jag mina klädval men tror att jag först om en sådär fem år är relativt klar över min kontorsstil. För att inte tala om miljöaspekten.

4 kommentarer:

Lotta Losten sa...

Ha ha! Tänk vad man kan hitta när man vandrar omkring mellan facebookvännerna från Lund.
Du och jag stod i en toakö, på en baracktrappa, på karnevalsområdet och pratade irish coffee medans någon hade däckat på toan.
Vilken fin blogg du har! Kika gärna in på min hemsida och säg hej! www.lottalosten.com är adressen.
Tjingeling!

Elina Jonsson sa...

Nämen åh det var ju du som var så skön :) Och vilka bisarra efterfester det var på den där karnevalen. Gosh.

Tack för komplimangen - och detsamma..! Fin sida du har..! Hur går det med teatrandet..? Är du fortfarande i Lund..? Sverige..?

Kram elina

Lotta Losten sa...

Tackar, tackar :-)Bor i Göteborg sedan drygt ett år. Teaterdrömmen är i liv samtidigt som jag har en enskild firma med mina smycken som du kanske såg på min sida. Plus att jag vikarierar som habiliteringsassistent på ett dagcenter för personer med funktionshinder. Tycker om jobbet men längtar väldigt efter att jobba heltid med teater, smycken och annat kreativt.
Du verkar fara runt lite överallt nu. Jobbar du på FN? Du verkar ha ett väldigt spännande jobb i alla fall! Berätta, berätta! Nä, nu letar jag upp dig på facebook minsann! :-) Kram
Lotta

Elina Jonsson sa...

confirmed :)