söndag, augusti 24, 2008

Pang i bygget

Oh my gosh. Mitt liv de senaste veckorna har varit minst sagt karusellartat. Veramente casino. Flyttade lite snyggt från New York sista juli för att anlända Sverige första augusti. So far all good. Efter några dagars jetlag blev det så dags att åka till Florens för italienskt bröllop. Som tur var hade jag trådlöst där jag bodde så jag kunde göra trycksaker och visitkort inför höstens mässor och event.

Så hem igen. Och nu dags för lite av en fars. Att arbeta på ett familjeägt rum och frukost slash restaurang bjuder på lika delar hårt arbete och glada skratt. Gästerna är en ständig källa till förundran för oss. Varför gör de på detta viset. Allt medan pappa står i baren slash incheckningen mamma far genom svängdörrarna ut i köket och jag själv försöker förstå de tyska gästerna ja ja sehr gut ja ja.

Mycket underhållande är dessutom att jag börjar dagen med lätta kläder för att tvätta stryka och mangla i tvättstugan. Sen förkläde för frukost och disk. Gummistövlar för att plocka potatis. Och så av med förklädet och gummisarna och på med sneakers för att klippa gräs. Sen lunch i kavaj i stan för möte med Almi - dit jag åker i storebrors störtsköna superleriga jeep. Så ringer nån och vill komma på kaffe och kakor med bokförläggarna så då får man stassa lite och bli säljande formgivare. Därefter bekväma kläder igen för att bädda och städa.

Needless to say att det inte finns någon datortid öht. Men jag har iaf varit så finurlig att jag streamar film medan jag manglar och tvättar. Och podcastar P1 medan jag klipper gräset. Kan ju inte tappa all min mediakonsumtion bara för att jag plötsligt blivit arbetare.

Inga kommentarer: