lördag, maj 03, 2008

labelelaine debuterar i new york

Imorgon. Så nu plockar jag ihop lite sköna låtlistor. Och jag säger bara ojojoj här ska spelas. Gud vad roligt det ska bli att få höra alla sina favvoplattor på klubb igen. Senast jag klubbspelade var när jag värmde för Alf Tumble på Friday Beat i Malmö för mer än två år sen.

2 kommentarer:

Recordspin sa...

Nyss hemkommen från en otroligt fantasilös spelning i hbg, sitter jag nu här kl 05.56 lokal tid och försöker bli trött genom att läsa din blogg bl.a. :)

Men trög som jag är tolkade jag det som att du skulle värma åt Alf igen, fast i NY denna gång. Var är det du ska spela, och vilka låtar är givna?

Kram

/R

Elina Jonsson sa...

haha nej jag var bara så stolt över mitt vackra namn vid sidan av alfs.

spelar på en svensk valborgsfest på rebel i meatpacking. värmer åt dj noe så jag får de första softa timmarna och ev en dip mot slutet.

lite svårt att välja låtar. blir en hel del skön soft house till en början. claes roséns eighties bla. sen lite mer funky och så nån skönt remixad komersiell. har blivit helt såld på shady lady från melodifestivalen..! och så angellos sweet dreams kanske lite trötta men åh så bra mix med jay lumens feeling good. förtjust i party people med altar feat jeanie tracy trots ett par år på nacken.

msn och låttips när du vaknar imorron kanske..?