fredag, januari 09, 2009

Skafferi


Familjen har en gigantisk balkong med två stora skåp fyllda med inläggningar. Saft sylt gurkor fikon - alles. Och såklart väldigt gott.

5 kommentarer:

Unknown sa...

go morron, ser mumsigt ut:)

Anonym sa...

Med tanke på Er kommande "Skafferibok".
Detta måste vara ett himmelrike för Dig.
Inläggningstekniken/kemin är ju likartad antingen Sverige eller Georgien.
Intressantast måste vara vilka kryddor och proportioner som används lokalt.
Mjölksyrar man mycket? En teknik som ju nästan försvunnit i Sverige.

Elina Jonsson sa...

missanjelina tackar det ÄR mumsigt :)

örjan jag VET helt otroligt. lägger sista handen vid boken samtidigt som jag hamnar i konserveringshimlen haha. ska botanisera mer i mjölksyran så stanna tuned.

Kinna Jonsson sa...

Ser ju supergott ut! Det var Örjan som tipsade om det här inlägget som jag helt missat. Kan hälsa från Gunilla Kinn NY. Tror du vet vem det är. Ha en skön helg!

Elina Jonsson sa...

busted - du läser för sällan :)

vad roligt att du träffat gunilla..! läser ofta hennes blogg. hög tid att lägga den under rekommenderat när jag tänker efter.