fredag, juli 18, 2008

I'm happy I'm carefree

Ikväll har jag varit på fundraising för en gayorganisation. Helt fantastisk crowd. Vilka underbara människor. Tror att de allra flesta skulle klassats som galna med svenska mått mätt. Fabulous.

3 kommentarer:

Pollyester sa...

Riktigt skoj att läsa din blogg. Du uppdaterar ju fyra gånger om dagen känns det som ibland. Gör du ingenting annat än sitter på starbucks och surfar? Ha,ha!
Minns själv när jag förra sommaren reste runt i usa och satt på starbucks, jag var en av de få som INTE hade en dator i knät. Vad är grejen med datorer och starbucks?

I vilket fall som helst: Riktigt skoj att följa ditt liv i new york. Kommer fortsätta titta in och beundra dina observationer av the big apple.

Ha det fint!

Anonym sa...

On a totally different note...

Har du varit inne på den mycket användbara online-ordboken www.urbandictionary.com ?

Den är fantastiskt bra om man vill lära sig lite engelsk/amerikansk slang. För en böna i NY kan den säkert vara intressant att använda som referens då och då.

Elina Jonsson sa...

åh vad glad jag blir att du gillar bloggy..!

om sanningen ska fram så är jag periodare. så ja vissa dagar är det fyra inlägg per dag men andra dar är det alldeles tomt..

..och nej jag gör inte så mycket annat än sitter och surfar på starbucks :) strollar och fotar möjligtvis.

men surfandet har under våren resulterat i fem hemsidor en bakbok och snart en mastersuppsats i internationell juridik :) plus bloggy. så ganska bra tempo ändå!

grejen med mig och starbucks är luftkonditionering i kombination med oändligt sittid. dessutom generösa öppettider och märkliga människor. blir nog ett specifikt starbucks-inlägg snart när jag tänker efter..

pernilla: härligt att du har hittat urbandictionary. favoritad sedan 2005 - och användes flitigt i mitt veckobrev som Q. fin i kombination med svenska akademins ordlista.