söndag, maj 31, 2009

Omvärdering


Filippa Reinfeldt har aldrig tillhört mina favoriter - tvärtom. Men nu när jag tittade på Svenskans korseld fick jag omvärdera en hel del. Kanske särskilt som intervjuarna Sanna Rayman och Katrine Kielos är så genomdåliga och opålästa så framstår Filippa som lugn säker saklig och fantastiskt kunnig. Fint också med en lite längre intervju.

5 kommentarer:

Gunilla sa...

En kollega till mig Som Vet -- hon bevakade som lokaltidningsjournalist i många år Täbys kommunalpolitik -- säger att det är Filippa som är stjärnan i familjen Reinfeldt, och att Fredrik typ borde lämna plats åt henne...

Elina Jonsson sa...

åh wow hade ingen aning - eller jo sen min omvärdering idag börjar jag ana :)

Yixin sa...

Du borde i sa fall ta en titt pa artikeln i DN fran forra valkampanjen om Filippa och Anitra. Den kvinnan ar ju helt sjuk. Sitta dar som landstingsrad och saga att " det ar sjalvklart att alla egentligen har rad med sin egen sjukvard - men man vill inte" samtidigt som hon posar i en Balengcia Motor cycle bag for ca 25 000 SEK. Det ar bara smaklost och moderat verklighetsfranvaro.

Elina Jonsson sa...

alltså jag kan inte hitta artikeln - du råkar inte ha en länk..? trots att du sitter bakom den stora muren...

secondly tycker jag det är fel att anklaga moderater för att ha verklighetsfrånvaro. vad är det som säger att just moderater skulle ha någon sämre syn på verkligheten än andra väljare..?

Gunilla sa...

Apropå Fredrik och Filippa -- det är väl som Bill och Hillary... ;-) (Många anser ju att H är den mest begåvade etc.) Det är väl ingen slump att The Reinfeldts internt i partiet kallas Bill och Hillary.