fredag, maj 08, 2009

Och så lite humor

Dessutom har jag insett att jag inte är klädsamt bitter. Tydligen ska jag ha för litet skrivbord och för låg lön. Bara det att tanken aldrig slagit mig. Själv tänker jag mest att jag slipper beskjutning och nollgradiga badrum utan vatten. Och att jag har ett fantastiskt roligt arbete som passar mig perfekt. Men det är klart. Man har ju olika perspektiv.

2 kommentarer:

Pernilla sa...

Haha. FN:s hierarki alltså.. Jag hörde en rolig historia från mitt ex vars mamma under ett år - innan man invaderade Irak - arbetade
som chef för sektionen för kemiska vapen vid UNMOVIC (hon gjorde nån slags analys av Iraks tillgång till massförstörelsevapen osv) vid Hans Blix sida. Exets mamma var ganska högt upp i hierarkin och satt på våningen under Blix - en viss våningshierarki existerar tydligen. Dessutom var det bara vissa som fick ha dörrar till sina kontor. En man skulle börja arbeta på en våning där alla kontor hade dörrar, men eftersom han inte var tillräckligt högt upp i hierarkin för att få sitta bakom stängda dörrar så hade man ett problem. Man löste det dock genom att helt sonika plocka bort hans kontorsdörr! Så var hierarkin återställd igen.

Den historien kan fortfarande få mig att skratta högt.

Elina Jonsson sa...

haha vad gör man inte för att bibehålla hierarki och struktur :)