lördag, oktober 23, 2010

Så vansinnigt bra


Håller med Andreas i juryn - det var som att förflyttas i tiden - som om låten var ny. Dessutom är jag helt tagen av självförtroendet. Wow.

6 kommentarer:

Anonym sa...

borde kanske börja titta på idol...i say hot damn!

Elina Jonsson sa...

alltså hon var verkligen grym - och så oväntat också eftersom hon åkte ut veckan innan. i say hot damn indeed! :)

Vibeke sa...

Ramlade över ett avsnitt för några veckor sedan (innan hon blev utröstad) och blev också helt betagen då. Tycker hon är helt outständning. Men kan inte hjälpa att notera att Juryn dissa henne på ett märkligt välregisserat sätt då och veckan efter åkte hon ut. Tror de medvetet och planerat försöker skapa lite underdog-feeling på henne... (Att hon skulle komma tillbaka förr eller senare.) Fast jag brukar inte kolla på Idol så kanske säger jag bara något självklart :)

Elina Jonsson sa...

hahaha räknar in detta som dagens andra konspirationsteori :) klockan är inte ens 10 än..!

tror att utröstningen gjorde underverk för henne - hon kändes inte alls lika nervös och eager to please den här gången. känns som att atmosfären är rätt pressad bland deltagarna. håller med dig om att juryn känns rätt välregisserad och påverkar säkert omröstningen en hel del.

synd bara att tv4 tar ner avsnitten så snabbt. vill till att hinna med ;)

Vibeke sa...

Hehe jo. min alldeles egna lilla Watergate :)
Tror nog också jag är lite färgad av min senast konsumerade bok: "Lilla Stjärna". Idolåtergivningen häri är, hur ska jag säga,... otäck.

Elina Jonsson sa...

ah såg det på bloggy. verkar kusligt värre..!