söndag, april 05, 2009

Chopper i guld och svart


Och för att riktigt testa bloggyläsarens simultankapacitet tänkte jag uppdatera i realtid. För från och med idag är jag stolt innehavare av en sprillans ny Schwinn chopper - eller cruiser om man så vill - i guld och svart. Treväxlad herrmodell. Med ett superduper kryptonitelås med försäkring för hela konkarongen OCH separat lås för sadeln. Nu ska här cyklas Williamsburg - FN så det bara ryker om det.

6 kommentarer:

Den tjocke konsulten sa...

Som i Göteborg, allt som inte är fastlåst blir stulet.

/Abus Granit X-Plus

Elina Jonsson sa...

jaså gbg minsann. funderar på om man ska säkra framdäcket på nåt vis också. kanske en lättare slang runt framdäck och korg.. blir så himla mycket administration bara :)

btw valde jag bort ulock för att det så sällan finns cykelställ. men kanske ett för framdäcket..

Caroline G sa...

ååå! Vilken fin! Jag jobbar med 3 lås på min goding nu, efter bra rekomendationer från min lokala cykelhandlare. Det vanliga låset på däcket, ett bygellås som jag låser fast cykeln i något med. Tips från coachen i affären; Bakhjulet. Lås 3 sedan framdäck och ram. Kanske lite overkill, men jaja:)

Varit ute och glidigt i guldiga sneakers, cool blå jacka me dblommig sjal och jeanskjol i helgen. Vår och cykel! Härligt! Funderar lite omotiverat på att ta hem den till gården över påsk. Men vi har fått traktor med GPS nu, så fpr nog prioritera en sväng med den:) kram!

Elina Jonsson sa...

ah men det låter nog rätt rimligt. själv har jag kedjan runt bakdäcket ramen och tredje part. så har jag en liten slang runt sadeln och ramen. funderar även på en liten slang runt framdäcket korgen och ramen.

gosh traktor med gps låter ju hur härligt som helst. men tror säkert den kan kompletteras med en hoj...

njut av ledigheten..! kramen

Den tjocke konsulten sa...

Finns sällan lediga ställ här heller men bygeln genom bakhjul och ram är enda chansen, då har de svårt att få plats med domkraften.

Alla snabblås bytta mot insex (hjul, sadel) och två låsmuttrar dragna hårt som f-n mot varandra, allt övrigt löstagbart som skärmar och ringklocka fäst med buntband.

Har även en extra klass 3 kätting med tillhörande lås stationärt placerad där jag brukar nattparkera som då dras genom ram + framhjul (förutom bygellåset!)

Sverige 2009!

Elina Jonsson sa...

omg du låter som ett pro. konsultar du..?