torsdag, augusti 27, 2009

Perfekta studentlyan i Lund


Nu är min fina lilla etta ute för försäljning. Finn Bostad skriver
Fräsch och ljus lägenhet med härlig utsikt över lummiga omgivningar. Trivsam och praktiskt planerad med gott om förvaringsutrymmen. Låg avgift och mycket välskött förening. Bra läge, nära till LTH och Ekonomicentrum. BARA ATT FLYTTA IN!

Själv lägger jag till pärlor som ICA Tunas oväntat välsorterade delikatessdisk, underbara upplysta löparstråket Hardebergaspåret och bara ett par minuters promenad till såväl Malmöbussarna som Österlenbussen. Sju minuters gångväg till AF och bara två på cykel. Skönast av allt är ändå att vara lite inkognito på fredagsförmiddagarna och slippa Malmöshetsen vid Stora Tomegatan där jag bodde innan..

Och så givetvis schackrutigt golv i badrummet, sjösten vid pentryt och garderober så stora att man kan hålla lägenheten helt ren från prylar. Dessutom är huset arkitektritat av Helge Zimdal som även ritat bla arkitektskolan på Chalmers och Östergötlands länsmuseum.

Nyckelord Bostad Boende Söka boende Leta boende Andra hand Första hand Kontrakt Hyra Hyresrätt Köpa Bostadsrätt Månadsavgift Förråd Tvättstuga Etta Lya Lund Student Studentlägenhet Studentbostad Studentboende Terminsstart Novisch Lycka Bubbla Äntligen Nation Nationsaktiv Qurator Senior Jurist Utflyttad.

2 kommentarer:

Caroline sa...

ååå! Nostalgi! Så många fördrinkar, snack, göra-i-ording-sig-fix... och snygga stolar på bilden;)
kramen!

Elina Jonsson sa...

verkligen nostalgi. inte hade jag kunnat drömma om att lilla funkislyan skulle bli en sådan långvarig kärlek. men nu är det dags för en ny love affair. hoppas jag hittar nån som är worthy..! kramen!