söndag, februari 07, 2010

Tredje gången gillt


Alice var tillbaka i fredagens nyhetspanel med besked. Hoppas hon blir ett permanent inslag. Samtidigt vill jag säga att det inte är klädsamt för någon att kasta menande blickar in i kameran - allra minst Stig Malm.

9 kommentarer:

Håkan sa...

Malm vet man väl var man har. Lite kul dock när han säger "jag är också konspirationspolitiker".

Men Hägg är den som faller i aktning. Hur ska han kunna bibehålla sin trovärdighet som retorikexpert nu när han försöker vara politisk? Hur ska han trovärdigt kunna uttala sig om hur folk talar när han uppenbart har synpunkter på vad de försöker säga?

Elina Jonsson sa...

tyckte att båda två gjorde sig mycket bättre tillsammans med maria abrahamsson. då skärpte de sig. men nu beter de sig smaklöst.

varför inte byta ut hägg mot wolodarski och få in en ung skarp tunga till så att malm återgår till den fina form han iaf hade när abrahamsson var i bild :)

yix sa...

För att Wolodarski varken är skarp eller unf - ialla fall inte mentalt.

yix sa...

Det ska stå ung och inte unf så klart!

Elina Jonsson sa...

haha jag ger mig direkt på wolodarski - hade alldeles glömt googleattacken! - men ge mig ett bra förslag..! om vi behåller malm för grodornas skull och alice för företagsskärpan - vem ska vi ta in mer..? (notera att jag skrev vi haha - freudian)

Håkan sa...

Någon från annat land som skulle kunna ge oss andra perspektiv på våra inhemska bryderier...

Elina sa...

kanske en utlandssvensk

yix sa...

Haha, man måste ge Malm att han har myntat några av bättre svenska uttryck att behålla från -90 och -00 talet.

Jag skulle vilja se en ung och liberal socialdemokrat. Den vettiga sorten som man aldrig får se från vänstersidan, t.ex Katrine Kielos. Hon känns dessutom angelägen att ha med i trojkan för att hon skulle kunna punktera några av de förmätna klyshorna Alice har har feminisim, jämställdhet och genus.

Elina sa...

det är sant - där behöver alice verkligen få lite motstånd..! själv gillar jag tyvärr inte just katrine kielos - men kanske jag kan vaska fram ett förslagsnamn på samma linje. eller kanske ge kielos en andra chans. oavsett vilket så får vi väl skrapa ihop ett par namnunderskrifter och skicka till svt :)

malm är faktiskt lite festlig när han inte är så mansgrisig. men jämfört med urban ahlin (s) är ju alla änglar iofs.