tisdag, februari 08, 2011

Snart femte maran


Foto Vibeke Specht
Vibeke är en inspirerande person på många vis men särskilt när det rör löpning. Medan Vibeke laddar för sin femte mara så är jag själv just nu en ytterst passiv och längtande löpare. Känslan efter en halvtimme när energin plötsligt flödar genom kroppen och benen bär hur långt som helst är magisk. Så efter att ha lyssnat på Vibeke om vinterlöpning - 10 min in - känner jag mig nu riktigt taggad att komma igång.

4 kommentarer:

Vibeke sa...

Åh, tack snälla för kärleken :)

Ser fram emot den dag du och jag kör The Great Wall Marathon - eller ska vi ta New York först :)

KRAM

Elina Jonsson sa...

haha jag behöver definitivt en mjukstartare innan the great wall :)

thecokebadger sa...

Härligt!

Behöver också inspiration till löpning. Började min säsong för 3 veckor sedan på ett minusgradigt och halt Limhamnsfält. Trodde inte att jag kunde vara så tuff att jag självmant skulle ge mig ut på en runda under sådana förhållanden, men det var jag :o)

Mitt mål för i år är att försöka hålla ihop jogging under längre perioder så det inte blir i 2-3 veckor och sedan 1 månad utan någonting.

Ser fram emot MÅNGA inlägg i bloggy om hur ditt löpande fortskrider...

Kramisen

Elina Jonsson sa...

haha PRECIS min tanke när jag postade inlägget. läste runt lite på löpartagen och banne mig om jag inte bara skrivit om längtan och saknad. visst är det dags för lite action..?

ditt mål låter bra för det är ju först efter de där första veckorna som det börjar bli riktigt ball att springa. intervalla. långdistansa. kortjogga. alles.

mitt mål är att försöka kombinera att bo på tre ställen och i lilla kabinväskan få med sig såväl skor som vinterstass. hittills oöverstigligt..

dessutom har jag blivit helsugen på vinterlöpning. absolut impad av ditt isiga limhamsfält. själv är jag sugen på dessa.

ser gärna löpningsinspiration på n-bloggy..!

KRAM!