Visst är mitt arbete fantastiskt intressant och spännande men ibland blir baksidan bara för mycket. Som matförgiftningarna. Visst är det logiskt i ett fattigt varmt land utan äta ute-kultur. Eftersom vi i vårt arbete hela tiden rör oss så är valet att ta med mat som man försöker hålla kyld eller äta på en tvivelaktig restaurang. Tvivelaktig för att ingen annan äter ute och kvalitén alltså är låg. Dessutom sköljs frukt och grönsaker i kranvatten. Så snart garden sänks så - pang - matförgiftad. Nu ligger jag återigen i sängen i efterdyningarna och undrar vad som egentligen hände. En hel dag försvunnen och jag svagare än svagast.
onsdag, september 07, 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Kan du inte ta med dig frystorkad mat och ett gasolkök ner nästa gång????? eller kanske äta hasselnötter :)
hasselnötterna kan säkert innehålla en kanalje eller två ;) men hämtmat är ingen dum idé alls. skrattade gott idag när en dansk kollega till fikat plockade upp två svarta skivor bröd och en burk sardiner i tomatsås. direkt från danmark. när han såg mina stora hungriga suktande ögon delade han med sig. vilken ängel!
Skicka en kommentar