lördag, juli 31, 2010

Detaljer

Malmö by night

Taggat

Vägvisare

Mulet


Klicka för stor bild - mer till sin rätt då.

Iggy Friggy Freakin Pop

Det är något visst ändå

Lust for life


Inbäddning inaktiverad på begäran.

Om ett anfall går väldigt bra, betyder det troligtvis att du är på väg in i ett bakhåll.

Peter Englund citerar brittisk officer.

fredag, juli 30, 2010

Åh


Cred Espresso House. Finaste latten.

tisdag, juli 27, 2010

Snäckelito


Det är det sämsta med att vara hemifrån. Saknar kissarna.

måndag, juli 26, 2010

Aha!


Finally. Så enkelt det var när man väl kom på det. Multifox såklart. Två gmailkonton samtidigt. Simsalabim. Tänk att räven slår Google.

It's not just a job. It's an adventure.

Mums


USA-börserna uppåt. Favvonyheten innan läggdags..!

Skorv


Smått absurt men jag kan inte sluta titta på alla båtar utanför fönstret. Är i Malmö för att skriva och ingenting annat. Minimalt social mao. Men båtarna. Så fina. Så nära. Så fotovänliga.

Rum med utsikt

Eskortservice

Ett skepp kommer lastat

Dagtid

Fiskerinäringen i Västra hamnen

Moi

Malmöbröllop

Utsikt från balkongen

lördag, juli 24, 2010

Sexy'n'sassy


Det absolut bästa med Sverige - som gör att jag nog nästan ändå funderar på att bosätta mig här permanent - är att man får vara sexig utan att bli antastad. Tänkte på det häromdan. Drog på mig ett par korta knallrosa shorts med grönt skärp och linne, vita converse, och slängde benet över storebrors småsportiga herrcykel. Tanken som sprängde hela vägen till fiket - omg jag har kortkorta shorts jag cyklar herrcykel jag älskar varje millimeter av det och jag blir inte antastad.

Helt absurt att frånvaron av sexuella trakasserier var så tydlig att jag kunde ta på den. Inga busvisslingar eller snuskiga tillrop eller stoppförsök eller svordomar. Bara jag mina shorts och min hoj. Gud. Så sjukt. Så fantastiskt. Jag tror jag är lika kär i mig själv som i Sverige.

Mitt liv i stereo


Som alla vet så är min pod en fysisk del av mig. Alltid alltid alltid i öronen ända sedan barnsben - då freestyle såklart. Sommarens lurar har tynat bort utan att jag pallat köpa nya men när jag på tåget häromdan istället för house tvingades lyssna till fjortisars sexhistorer - sick! - blev jag smärtsamt medveten om mitt behov. Så nu. Herregud. Mitt liv har gått över till färg. H*O*U*S*E*M*U*S*I*C. Kärlek. Löve.

Och när entusiasmen har lagt sig något tänkte jag beta av ännu en kader sommarpratare.

tisdag, juli 20, 2010

Och en absolut barndomsfavorit

Kan inte sluta titta

måndag, juli 19, 2010

Rekommenderar

Kommentarsväxlingen nedan. Någon som funderar över Sommar..?

Inte alls orolig

När jag läste att Sommar varit häpnadsväckande ointressant i år blev jag nästan full i skratt. Själv tycker jag att Sommar är bättre än nånsin. Mindre av krystade namedrops och toalettpappershistorier och mer av lågmälda funderingar och småskojiga underfundigheter. Helt min stil. Eva Dahlgren Natasha Illum Berg Ulf Malmros och Amanda Jenssen gick rakt in i min själ. Nicklas Lundblad hittade min datanördsådra och Elisabeth Åsbrink min juristmoraliska sida. Och så många fina kvar.

torsdag, juli 15, 2010

Framtiden utom synhåll

Jag avskyr Flickr så jag nästan dör. Så sanslöst användarovänligt. Nu har den fått för sig att jag måste ha målsmans underskrift. Nästan lika mycket avskyr jag Blogger för att jag inte får byta från hotmail - en ungdomssynd - till gmail. Mest av allt avskyr jag Telia som kapar vårt bredband och menar att en privatperson på landet bör ta det med ro.

Just det - så tycker jag väldigt illa om Swedbank som inte sportar Mac på sina aktiesidor. Men trycket över bröstet har lättat något efter att jag äntligen blivit kontaktad av en - om inte särskilt kompetent så iaf väldigt positiv - person som lovat titta närmare på saken. Efter fyra månaders oavbrutet tjat från min sida vill säga.

Vem var det som sa att framtiden är här?

tisdag, juli 06, 2010

Briljant


Foto Scanpix
Åh vad jag är imponerad av Gudrun Schyman. Paul Ronge kan slänga sig i väggen. Etthundratusen kronor i en valrörelse gör ingen som helst skillnad - men etthundratusen kronor i grillen gör allt. Världen över. Samma belopp som är en tredjedels annons på sidan tre i DN:

ANNONSER
En helsidesannons på sidan tre kostar ungefär 250.000 kr eller som en ny Volvo.


Grillningen fick grönt ljus av faktakollen men inte av lögndetektorn.